astrum-ch-logo.gif (1594 bytes)

Razvoj softwera za specifične poslovne procese 
software za laboratorije, sudska praksa, tv prodaja, kataloška prodaja, poslovni software

A.Šenoe 27, Ludbreg - Sigetec , tel: 042-816-002 , mob: 098-267-067 , fax 042-300-004, mail : astrum@astrum.hr , www.astrum.hr

Poštovani korisnici informacijskih sistema,

imate li u Vašem poslovanju ubrzanu potrebu za praćenjem i analizom podataka određenog poslovnog procesa ili se Vaš posao razvio tako da postojeći informacijski sitem nije u stanju pratiti određene poslove ili procese ?

Obratite se  našem poduzeću sa zahtjevom za izradom softwera za specifičan poslovni proces koji će poduprijeti Vaše poslovanje u pravom trenutku.

Trebate li donositi brze i točne odluke . Za to su Vam potrebni mnogobrojni točni podaci skupljeni sa različitih segmenata i lokacija Vašeg poslovanja.

Odluke bazirane na pravovremenim informacijama ponekad mogu uštedjeti ili donjeti znatna financijska sredstva.

Trebate li brzu izradu i implementaciju programske podrške koja to omogućuje.

Obratite nam se sa Vašim dodatnim potrebama za izradom i implementacijom informacijskih sistema ili računalnih programa upravo prema Vašim potrebama.


Astrum d.o.o.
A.Šenoe 27, Ludbreg-Sigetec
tel: 042-816-002 , mob:  098-267-067,  fax : 042-300-004 , mail : damir.klaric@astrum.hr , internet : www.astrum.hr

Kontakt : Damir Klarić

RAZVIJENI POSTOJEĆI specifični PROJEKTI U ASTRUM-u d.o.o.

IS Kataloška prodaja
Potpora poslovnom procesu kataloške prodaje od narudžbi do potvrde o preuzimanju pošiljke sa CRM analizom i rasčlanbom grupacija kupaca te modulom za reklamacije.

IS Kontrola protoka vode u distributivnom sistemu vode
Kontrola gubitaka prilikom distribucije vode u vodoopskrbnom sistemu. Gubici se računaju automatski s mogučnošću definiranja područja po kojima se žele pratiti. Cilj aplikacije je brzo uočavanje povećanog protoka i što brže smanjenje gubitaka kao i pravovremeno uočavanje povećane potrošnje zbog optimlizacije rada pumpi radi uštede energije .

Laboratorijska mjerenje proizvodnje kamenih agregata
Labaratorijska ispitivanja i skladištenja podataka izmjerenih različitih svojstva kamenih agregata, koji se koriste kao materijal u različitim područjima izgradnje (asfalt, betoni, zgrade itd). Višeslojne analize i brze prezentacije kvalitete koje služe managerima u razgovorima sa izvođaćima i kupcima te povećavaju vjerodostojnost i ozbiljnost.

Laboratorijska mjerenja i obrada podatka kod proizvodnje duhana i cigreta ( TDR )
Software za prikupljanje, obradu, analizu, čuvanje te prezentaciju podataka, dobivenih laboratorijskim mjerenjima, karakteristika dima, duhana i cigareta

Sudski depoziti i kontovnici
Software za izvanproračunsko poslovanje sudova te evidenciju sudskih pologa prema imenicima te sudskim predmetima i svih koji u njima učestvuju, uz poseban nagalsak na   kontrolu različiti tipova depozita, pologa, jamstava i drugih materijalnil ili novčanih načina osiguranja.

Evidencija radnog vremena prema narudžbama, projektima i nalozima
Software za svakodnevnu evidenciju radnog vremena radnika, prema narudžbi, radnom nalogu, projektu, operaciji s unosom općih troškova ako oni postoje te opisom. Rekapitulacije i izvještaji prema svim elementima.

Izvedba sinhronizacije baza podataka (samo sa Sybase ASA replication serverom)
Korištenjem replikacijskog servera i najnovije tehnologije SQL Remote sinhronizacije postiže se najkvalitetniji prijenos podataka sa i od udaljenih poslovnih jedinica i udaljenih lokacija gdje se stvaraju podaci. Ova sinhronizacija omogućuje formiranje replike podataka, stvaranje centralne baze podataka kao i nesmetan rad aplikacija u procesima gdje bi i kratki prekidi u vezama uzrokovali štete. Ona omogućuje nesmetan rad aplikacija i za vrijeme kada je veza iz raznih razloga prekinuta.

Alati koje koristimo za razvoj računalnih aplikacija
Sybase Business Intelligence Solutions - Database Management, Data Warehousing Software, Mobile Enterprise Applications and Messaging http://www.sybase.com/

Sybase je jedna od najvećih svjetskih softwerskih kompanija, specijalno usredotočena na izradu industrijskih softwerskih proizvoda koji omogućavaju upravljanje i mobilizaciju informacija . Sa svojim softwerskim globalnim rješenjima tvrtka omogućuje proširenje informacija poslovanja sigurno, točno i pouzdane te ih čini upotrebljvim bez obzira gdje se ljudi nalaze ili poslovanje odvija te na kojem uređaju se koriste .

Naši stručnjaci ovladali su velikim dijelom ove tehnologije, koja nam omogućuje razvoj aplikacija koje su čvrste, stabilne, pouzdane i sigurne s mogučnošću sigurnog prijenosa inforamcija na bilo koju lokaciju ili mobilni uređaj.