Kako kontrolirati ugostiteljski posao ako ste vlasnik lanca restorana ili caffe barova

Dobra kontrola uvjeta poslovanja, ukoliko ste vlasnik više restorana ili caffe barova, koji su dislocirani, udaljeni od centrale ili se nalaze u različitim gradovima, jedna je od ključnih elemenata sprječavanja curenja novaca i prihoda.

IS KONOBAR , razvijen u Astrumu omogučuje na lak i jednostavan način daljinsku kontrolu definiranja uvjeta i kontrole poslovanja u ugostiteljskim objektima koji su udaljeni.

Kontrola je omogučena organizacijom baze podataka, umrežavanjem ugostiteljskih objekata te panoramskim pregledom svih poslovnih događaja (računa, prometa,  zaliha, narudžbi i drugih izvještaja….) koji se odvijaju po objektima , u jednom centralnom računalu u jednoj centralnoj bazi podataka. Tako sa jednog mjesta možete promatrati sve što se događa po svim dislociranim prodajnim jedinicama. Te donositi najkvalitetnije odluke.

U kombinaciji s funkcionalnostima opisanim na linku  : http://www.astrum.hr/konobar/2013/01/kako-poboljsati-kontrolu-gostiteljskom-objektu/   , možete postići optimalno te  spriječiti maksimalno moguće curenje novaca i prometa.

Za sve informacije možete nas nazvati na :
042-816-002 , 098-267-067 , osoba za kontakt : Damir Klarić
ili pošaljite mail na : astrum@astrum.hr

IS KONOBAR : http://www.astrum.hr/konobar/
Astrum d.o.o. :  www.astrum.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>