Prednosti korištena bežićnog slanja narudžbi sa stolova

Rad konobara u restoranu sa BEŽIĆNIM UREĐAJIMA za NARUČIVANJE donosi brojne prednosti.

Na licu mjesta, kod stola, točno se bilježi sve što gosti za stolom naruče. Narudžba se odmah  printa na šanku – šankeru , te kuharima u kuhnju, te oni odmah počnu sa pripremom. Nema potrebe usmeno prenositi narudžbe kuharima ni šankerima. Zamislite situaciju kada npr 3 konobara odjednom  šankeru ili kuharu dovikuju što im sve treba servirati ili pripremiti na tacnu.

Može doći do grešaka u kominikacijama i serviranju pogrešnih pića, a možda i jela.

Nakon završetka narudžbe za jednim stolom te slanja narudžbe bežićno na šank,  u kuhnju te na  naplatni uređaj, konobar lagano, neopterećen, odlazi za drugi stol, drugim gostima.

Bežićno naručivanje i slanje narudžbi svima olakšava rad i posao, te povećava točnost. Povećava se zadovoljstvo gostiju, konobara i vlasnika.

U frekventnim restoranima ili caffe barovima, beach barovima, a pogotovo ako je premalo konobara ,a puno gostiju, ako su veće grupa oko stola koje zajednički naručuju, problem postaje i zaboravljanje, što je i koliko na koji stol posluženo . Problem postaje i čekanje gostiju da dođu na red za narudžbu, kao i na red za naplatu, kada jednom odluče platiti. Takvo čekanje nervira goste. A pogotovo ukoliko dobe pogrešan račun.

Bežićni uređaj za naručivanje ASTRUM i program KONOBAR u potpunosti otklanja ovaj problem na zadovoljstvo gostiju i konobara, te posebno vlasnika restorana ili caffe bara.

Software KONOBAR-ASTRUM omogućuje i podržava i opciju momentalnog ispisa računa na naplatnom uređaju,  ćim se pošalje narudžba sa bežičnog uređaja za naručivanje, za neki stol.
Opcija je posebno pogodna za caffe barove sa velikim protokom gostiju i kod većih gužvi u ugostiteljskom mjestu.

Više fotografija sa instalacije programa u najpoznatijem restoranu na Krku pogledajte  na  našim fottografijama na našim FB stranicama :   https://www.facebook.com/astrum.ludbreg/media_set?set=a.335358623263713.1073741825.100003687339422&type=1

Za sve informacije nazovite na Astrum d.o.o. , 042-816-002 , 098-267-067 , kontakt osoba : Damir Klarić

 

Priprema instalacije za RestoranOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Priprema za instalaciju IS-a za restoran.                                                                                       Pristigli gosti ne žele dugo čekati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brza registracija konobara pomoću čip kartica.                                                                                                     Uređaji za brzo bežićno naručivanje od stolova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>