Fina izradila programsku komponentu za potpisivanje XML poruka

24.9.2012
Fina je za Informatičke tvrtke koje će obveznicima uspostavljati sustav Fiskalizacije izradila programsku komponentu za potpisivanje XML poruka koje sadrže propisane elemente računa-Modul XmlSigner.  Modul je moguće integrirati u aplikativno rješenje za fiskalizaciju, a poruke se potpisuju aplikativnim certifikatom za fiskalizaiju.
Rezultat modula je ispravno potpisan XML račun, odnosno, račun s potpisom koji će prihvatiti Porezna uprava kada se pošalje web servisom. Modul XmlSigner je moguće koristiti u .NET i Java okruženju. Za korištenje XmlSigner modula potrebno je imati licencu.  Licence se naručuju popunjavanjem Narudžbenice . Naknadu za naručene licence, plaća tvrtka koja je licence naručila. Naknada se naplaćuje po licenci, a iznosi 350,00 kn (bez PDV-a). Plaća se na temelju izdanog računa.

 

4 Comments  to   Fina izradila programsku komponentu za potpisivanje XML poruka

  1. RenatoIT kaže:

    Danas ili sutra tokom dana će na stranici http://www.fiskaliza-dev.com.hr biti objavljena besplatna komponenta, za razliku od FINA-ine koja se naplaćuje.

  2. dklaric kaže:

    Da, tako je već bolje…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>